Колеги, кой ме би по главата да не ви послушам да не ходя при тия АИ - крака повече няма да ми стъпи там. Първо поне по-елементарните проблемчета са ги оправили като копчето за багажника, дръжката на вратата и подкалниците на задните гуми, които бяха увиснали до тук добре. И сега идва интересната част - парктроника. Първо като видях датчиците бях доволен защото са малки и не се виждат толкова, като на китайските, НО влизам вътре и гледам един топуз набит между огледалото и тавана - имайте в предвид, че специално 3 пъти питах дали ще показва на дисплея на колата и те викат да разбира се - това беше единствената причина да го правя там, а те осраха всичко. Ето снимка да видите моето нещастие. Сега трябва да се влача по сервизи някак си да го оправят. Едната ми идея е да се махне крачето което държи екранчето и самото екранче да се залепи за конзолата на сензора за дъжд и светлина. Поне така ще стои равно и значително по-добре. Ако някой може да ми предложи по-добър вариант моля да каже.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Още една 159ка
Collapse
X
-
Хах май само аз си го харесвам калъфа всички ми казват точно тва хахах. Не ми се иска да го махам щото тия идиоти ми взеха 250лв. за окабеляване, а като го поръчвах ми викат 100 плюс минус некви и се навих как сега да го махна, като ми излезна златно тва. Единственото хубаво нещо е че поне работи много прецизно - да бръднеш и със сантиметър го отчита.
Comment
-
Аз дори не бях там бях на работа и отиде баща ми да я вземе и той се беше изнервил и им вдигал скандали на всички те само му вдигали рамене и казвали, че нищо немогат да направят. Накрая им е казал, че са специалисти в това да си гонят клиентите и си тръгнал хах са ше мислиме как да го направим да изглежда добре.
Comment
-
Човече, върни се в АутоИталия и им остави колата да си довършат работата
Ако не искат, просто да си взимат парктроника и да ти оправят броните, като ти възстановят пълната сума, а ремонта остане за тяхна сметка
Ти разбираш ли, че откровено са ти се подиграли
Търси си правата до дупка и прави скандали, викай, блъскай, пиши в Италия.... но за нищо на света не ги оставяй такаsigpic
Comment
-
Колега, беше ми много забавно като пишеше как за 250лв. ще ти вържат някакъв парктроник за централния дисплей. Защото самият модул освен, че управлява сензорите и обработва цялата информация, той я приготвя и във вид удобен за логаритмуване от борд компа, които пък я изобразява на екрана на навито. И този модул струва дори като екстра при поръчка на кола бая. А Алфа няма да дадат протоколите си за връзка на жълтурковци и други за да печелят на техен гръб.
Жалко, че не послуша останалите и дано намериш някакво решение щот каквото и да правиш няма да е като това, което искаше.
Върни им колата, аз така бих направилAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от Valio606 Покажи съобщениеКолеги, кой ме би по главата да не ви послушам да не ходя при тия АИ - крака повече няма да ми стъпи там. Първо поне по-елементарните проблемчета са ги оправили като копчето за багажника, дръжката на вратата и подкалниците на задните гуми, които бяха увиснали до тук добре. И сега идва интересната част - парктроника. Първо като видях датчиците бях доволен защото са малки и не се виждат толкова, като на китайските, НО влизам вътре и гледам един топуз набит между огледалото и тавана - имайте в предвид, че специално 3 пъти питах дали ще показва на дисплея на колата и те викат да разбира се - това беше единствената причина да го правя там, а те осраха всичко. Ето снимка да видите моето нещастие. Сега трябва да се влача по сервизи някак си да го оправят. Едната ми идея е да се махне крачето което държи екранчето и самото екранче да се залепи за конзолата на сензора за дъжд и светлина. Поне така ще стои равно и значително по-добре. Ако някой може да ми предложи по-добър вариант моля да каже.иначе и аз те съветвам да върнеш колата и да си я оправят,и да ти кажа честно-този парктроник който са ти монтирали си е жив китаец,един приятел ги монтира същите със сищия дисплей,познай каква е при него цената.....................
---------- Post added at 07:04 ---------- Previous post was at 07:04 ----------
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеКолега, беше ми много забавно като пишеше как за 250лв. ще ти вържат някакъв парктроник за централния дисплей. Защото самият модул освен, че управлява сензорите и обработва цялата информация, той я приготвя и във вид удобен за логаритмуване от борд компа, които пък я изобразява на екрана на навито. И този модул струва дори като екстра при поръчка на кола бая. А Алфа няма да дадат протоколите си за връзка на жълтурковци и други за да печелят на техен гръб.
Жалко, че не послуша останалите и дано намериш някакво решение щот каквото и да правиш няма да е като това, което искаше.
Върни им колата, аз така бих направилFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеКато не слушаш така ще еиначе и аз те съветвам да върнеш колата и да си я оправят,и да ти кажа честно-този парктроник който са ти монтирали си е жив китаец,един приятел ги монтира същите със сищия дисплей,познай каква е при него цената.....................
---------- Post added at 07:04 ---------- Previous post was at 07:04 ----------
Цецор парктроника прожектира на дисплея на таблото,а не на навигацията и то само ако е с 8 сензораAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение2.4JTD 20V на заден ход на централния дисплей на средната конзола. Или бъркам с BMWFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение159 показва на дисплея на таблото който е м/у уредитеAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от Valio606 Покажи съобщениеТва е вече ще слушам обещавам хахахах
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеСбъркал си сервиза брато............
Един датчик отделно е около 200 лв., а какво остава за 8, оригинално окабеляване и модул
Не са те балъците, както си мислеше в началото!
Най-умното, което може да направиш след толкова много простотии е да се върнеш още в понеделник в този насран, не мога да го нарека и сервиз, да оставиш колата и както Кики ти каза да си оправят бъкиите, т.е. да демонтират този евтин китайски боклук, да върнат броните в оригиналния им вид и да си получиш обратно парите!!!
п.с. На БМВ се показва анимирано и цветно парктроникът на навигацията, на 159 е на БК, между оборотомера и скоростомера.sigpic
Comment
Comment